Resultaten

Laat ons niet stilstaan

4 op de 5 jongeren beweegt te weinig. En dat terwijl sport, spel en bewegen zo belangrijk zijn voor de fysieke, mentale, maar ook sociale ontwikkeling van jongeren. Daarom is het belangrijk om hen, juist nu, een positieve impuls te geven. En dat is gelukt!

Met de Winter Games brachten we sinds de kerstvakantie in 2020 tot en met eind februari 2021 meer dan 55.000 jongeren in beweging. Een resultaat waar we ontzettend trots op zijn! Dank aan de buurt(sport)- en jongerenwerkorganisaties en alle andere partijen en betrokkenen die hebben meegewerkt om dit te realiseren.

Resultaten

 • 55.000
  Deelnemers
 • 3.000
  Activiteiten
 • 921
  Locaties

Documentaire Winter Games

Onze gezamenlijke missie? Gelijke kansen voor alle kinderen en jongeren. Dichtbij huis, om in een sociaal veilige omgeving te kunnen bewegen, te ontmoeten, vrienden te maken én zich daarmee te kunnen ontwikkelen en hun fysieke en mentale gezondheid te kunnen verbeteren. Dit onder begeleiding van rolmodellen.

Beelden zeggen meer dan woorden en cijfers en daarom hebben we een mini-documentaire gemaakt. Hierin laten we buurtsportcoaches, jongerenwerkers, ouders, maar bovenal de jongeren zelf zien waarom activiteiten, zoals de Winter Games, zo belangrijk zijn. Heb je deze nog niet gezien? Zie hieronder de documentaire. Benieuwd ook naar het voorgesprek met Eric Scherder, Erik van der Burg, Mennold Phelipa o.l.v. Sander de Kramer? Bekijk hier de volledige première.

Quotes

 • "Het nut is nog nooit zo hoog geweest!"
 • "Dit geeft echt heel veel energie!"
 • “Zo fijn, wat afleiding voor mijn kids!"

Foto's

Kijk hier voor meer beeldmateriaal.