Aanvraagformulier

Doe jij ook mee?

Ben je werkzaam bij een buurt(sport) -of jongerenwerkorganisatie? En heb jij een goed idee om jongeren in beweging te krijgen deze wintermaanden? Doe hier je aanvraag voor een financiële bijdrage. Let op: lees eerst de criteria zorgvuldig door, om zeker te weten of jouw initiatief in aanmerking komt.

GEVOLGEN LOCKDOWN

Ondanks de afgekondigde lockdown zijn wij blij met het bericht dat jongeren tot achttien jaar nog wel buiten mogen blijven sporten. De huidige lockdown zorgt wel voor extra regelgeving, We hebben besloten de Winter Games op te knippen in twee fases: 1) van de kerstvakantie tot en met 19 januari 2021 en 2) van 20 januari tot en met 28 februari 2021. De aanscherping van de maatregelen vraagt in de praktijk om een juiste aanpak. In de eerste fase monitoren we nauwkeurig of de Winter Games uitvoerbaar blijken binnen de coronamaatregelen. Daarom gaan we in deze fase aan de slag met een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde initiatieven. Vanuit daar streven we er naar het aantal activiteiten na 19 januari verder uit te breiden. Logischerwijs is de start van de tweede fase onder voorbehoud en afhankelijk van de aanpak en maatregelen tegen het coronavirus.

CRITERIA EN VOORWAARDEN

Let op: lees eerst de criteria zorgvuldig door, om zeker te weten of jouw initiatief in aanmerking komt. Hoe je als aanvrager dient om te gaan met de huidige corona maatregelen lees je in onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn. Hier tref je ook meer informatie over de financiele voorwaarden en verantwoording.

HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN AANVRAAG IN TE DIENEN